banner

O izdelkih

Izdelke za zdravje in dobro počutje blagovne znamke Beurer sestavljajo izdelki grelnega programa (grelne blazine, odeje in pododeje), meril (termometri, merilniki tlaka), tehtnic (osebne, diagnostične in kuhinjske), obširen program merilnikov pulza in izdelkov za osebno nego ter nežne terapije.

Beurer-jevi izdelki so vrhunske kvalitete, inovativnih rešitev in modernega designa, kar dokazuje že več kot 80-letna tradicija podjetja. Vsi izdelki ustrezajo CE standardom in nekateri (merilniki tlaka, termometri, infrardeče luči, softlaser, inhalator, itd) pa standardom za medicinske pripomočke in so tudi klinično testirani (oznaka CE 0334).

Beurer je vodilna evropska blagovna znamka na področju grelnih blazin, grelnih pododej in drugih izdelkov za osebno gretje. Beurer-jev električni grelni program ne-le da ustreza, temveč tudi postavlja merila za varnost in visoko funkcionalnost izdelkov.

Kvaliteta in zadovoljne stranke so osnovno vodilo, zato imajo vsi izdelki minimalno 2 letno garancijo nekateri 3 letno, velik del programa (osebne tehtnice, grelne pododeje) pa celo 5 let garancije od dneva nakupa.

 

Blagovni znamki Air-O-Swiss (AOS) in Boneco sta vodilni svetovni in evropski blagovni znamki na področju vlažilnikov zraka, čistilnikov zraka in kombiniranih naprav za vlaženje in čiščenje zraka. Inovativen pristop k razvoju novih tehnologij in vrhunske kvalitete je osnovno načelo in razlog za zadovoljne uporabnike, ki se zavedajo pomembnosti zraka, ki ga vdihavamo.

V svojem 50-letnem obstoju je proizvajalec osvojil in doprinesel mnogo inovacij v program naparav za izboljšanje zraka (npr. ISS tehnologija za varno delovanje vlažilnikov).

Dolga življenska doba naprav, minimalno vzdrževanje in izredno tiho delovanje so poleg varnega delovanja glavne odlike blagovnih znamk AOS in Boneco.